EVENEMENTEN

In Antarctica worden heel veel bijzondere evenementen georganiseerd, die elke maand terug te vinden zijn op ons programma. Het meest actuele programma staat altijd aan de rechterzijde van elke pagina en bij de agenda. De volgende activiteiten keren met regelmaat terug:

* VOLKSKEUKENS

Een overheerlijk driegangen-diner, door een wisselende ploeg vrijwilligers. Soms met een cultureel toetje. Ongeveer 2x per maand, vaak op zondagavond. Bekijk het programma van de maand voor de aankomende volkskeuken-avonden!

* VERHALENAVONDEN: De Reis naar het Westen / Journey to the West

Sinds de Mezrab haar legendarische verhalen- en muziekavonden uit de Jordaan, de Dapperbuurt en pakhuis Wilhelmina terug bracht naar Amsterdam West (waar zij ontstond), is deze regenboog aan Oosterse en Westerse, Zuidelijke en Noordelijke verhalen en instrumenten een van de favoriete Antarcticaanse poolnachten. Sinds enkele maanden heeft Sahand Sahebdivani het stokje overgegeven aan Simon en Rik die beurtelings de avond aaneen rijgen tot een jam die weinigen onberoerd zal laten. En er is altijd plek voor een bezoeker die terplekke besluit dat hij/zij een verhalenverteller of muzikant is. Iedere laatste vrijdag van de maand in Antarctica.

* FILMAVONDP1060614

Films die je niet wil missen, zeker niet vanuit de luie banken van Antarctica. Soep vooraf. Ongeveer 2x per maand, vaak op een maandagavond.

* MUZIEKAVONDEN: Let the Music Breathe

klik hier

* BLACK CIRCUS PERFORMANCE NIGHTS

klik hier

* OVERIG

Some organiseert Antarctica plotseling een feest, een benefiet of een politieke informatieavond.. word vrienden met Antarctica op het grote smoelenboek en blijf op de hoogte!

Advertisements